KRONOTEX DYNAMIC D2450 laminált padló

KRONOTEX DYNAMIC CUTTER OAK D2450


Két soros, fahatású laminált padló a Kronotex DYNAMIC termékcsaládjából. Felülete rusztikus lenyomattal ellátott. Rendkívül robusztus padlók egyedülálló sokféleséggel!

Kopásállóság: AC4 8/32

Kategória: .
Leírás

KRONOTEX DYNAMIC CUTTER OAK D2450 laminált padló

A meleg padlóburkolatok, így a hagyományos fa- és a szalagparketták egy korszerű, és teljesen új termékkel, a laminált padlóval bővült, körülbelül egy évtizede jelent meg a piacon. Erős kopásállóságuk és széles színválasztékuk lehetővé teszi, hogy szinte minden helyiségbe megtaláljuk a megfelelőt. Az új termék 90%-ban faalapanyagú, s bizonyos átmenetet képez a hideg- és melegburkolatok között.A korszerű technológiának köszönhetően a laminált padló tulajdonságai nagyon előnyösek, ennek köszönhetően a felhasználása is egyre növekszik. Minőségük javult, mintaválasztékuk pedig a kereslet növekedésével jelentősen bővült, így a laminált padlók ma már a legkedveltebb padlóburkolók közé tartoznak. A forgalomban kapható laminált padlóburkolók kopásállósága különböző.. Vékony szerkezete folytán ideális a padlófűtéssel ellátott helyiségek burkolására. Minőségi gyártásnak köszönhetően a laminált padlókra 15 – 25 év garancia érvényes.

Laminált padló a Kronotextől – Egyenesen Németországból

A padló a kezdőpontja minden egyes projektnek, ahol a személyre szabott belső környezet kialakítása a cél. A Kronotex laminált padlók széles választási lehetőséget nyújtanak mindenki számára. Ezek a laminált termékek egyedülálló esztétikai megjelenéssel bírnak és nem utolsó sorban egyedülálló minőséget biztosítanak. A széles dekorválaszték minden ízlésnek tartogat valami megfelelőt és testhezállót. Nem számít, ha a tökéletesen kidolgozott faanyagokat kedveled vagy inkább a kőhatású mintákat kedveled jobban egy kis autentikus érzéssel, a Kronotexnek van a legjobban elképzelhető és beépíthető laminált burkolatai bármilyen helységbe.

KRONOTEX DYNAMIC D2450 laminált padló – rendkívül erős laminált padló egyedülálló sokszínűséggel

DYNAMIC – DINAMIKUS! Egy olyan padló, amellyel kifejezheti teljes egyéniségét. Bárhol használható, rendkívül rugalmas és mindenekelőtt egyedülálló mintázatot és árnyalatokat kínál. Mindezek teszik a DYNAMIC D2450 laminált padlót tökéletes padlóvá. Használja ki minden lehetőségét, és élje álmai életét! És ha akarja, a DYNAMIC D2450 laminált padló Önnel költözhet. Könnyen eltávolítható és újratelepíthető valahol másutt – még közepes igénybevételű kereskedelmi területeken is. Három soros, fahatású laminált padló a Kronotex DYNAMIC termékcsaládjából. Felülete valódi fa optikai hatást kelt. Laminált padlók elegáns megjelenéssel!

A DYNAMIC az a laminált padló, ami teljes mértékben segíti kibontakoztatni az egyéniséged. Bármelyik helyiségbe lerakható és alkalmazható, és ami még jobb, hogy egyedi mintákkal kapható. A népszerű tölgy mintákon kívül megtalálhatóak még a juhar, a dió, a bükk és tíkfa minták is. Az egészen világostól a majdnem fehér színekig, a szürke árnyalatokon és a barnás variációkon keresztül egészen a sötét színekig minden megtalálható a fahatású választékban. Mindezek a laminált padló választékot minden elképzeléshez tökéletesség teszik. Ha szeretnéd, hogy a DYNAMIC padlók mindenhová elkísérjenek, ne aggódj, a lapok könnyedén felszedhetők és újra lerakhatók.

Ismerd meg a KRONOTEX ONLINE STÚDIÓ programot, ahol kipróbálhatod az általad kiválasztott laminált padlót, ehhez nem kell mást tenned, csak az alábbi linkre kattintani! http://floorstudio.esignserver1.com/gallery.do

Tulajdonságok

KOPÁSÁLLÓSÁG

AC4 8/32

VASTAGSÁG

8 mm

MÉRET

1380x193mm

FELÜLET

rusztikus lenyomat

TECHNOLÓGIA

clickkes rendszer

https://www.facebook.com/parkettandwpc/