KRONOTEX HERRINGBONE D3861 laminált padló

KRONOTEX HERRINGBONE Pisa Oak D3861


Kategória: .
Leírás

KRONOTEX HERRINGBONE Pisa Oak D3861 laminált padló

A meleg padlóburkolatok, így a hagyományos fa- és a szalagparketták egy korszerű, és teljesen új termékkel, a laminált padlóval bővült, kb. egy évtizede jelent meg a piacon. Erős kopásállóságuk és széles színválasztékuk lehetővé teszi, hogy szinte minden helyiségbe megtaláljuk a megfelelőt. Az új termék 90%-ban faalapanyagú, s bizonyos átmenetet képez a hideg- és melegburkolatok között.A korszerű technológiának köszönhetően a laminált padló tulajdonságai nagyon előnyösek, ennek köszönhetően a felhasználása is egyre növekszik. Minőségük javult, mintaválasztékuk pedig a kereslet növekedésével jelentősen bővült, így a laminált padlók ma már a legkedveltebb padlóburkolók közé tartoznak. A forgalomban kapható laminált padlóburkolók kopásállósága különböző.. Vékony szerkezete folytán ideális a padlófűtéssel ellátott helyiségek burkolására. Minőségi gyártásnak köszönhetően a laminált padlókra 15 – 25 év garancia érvényes.

Laminált padló a Kronotextől – Egyenesen Németországból

A padló a kezdőpontja minden egyes projektnek, ahol a személyre szabott belső környezet kialakítása a cél. A Kronotex laminált padlók széles választási lehetőséget nyújtanak mindenki számára. Ezek a laminált termékek egyedülálló esztétikai megjelenéssel bírnak és nem utolsó sorban egyedülálló minőséget biztosítanak. A széles dekorválaszték minden ízlésnek tartogat valami megfelelőt és testhezállót. Nem számít, ha a tökéletesen kidolgozott faanyagokat kedveled vagy inkább a kőhatású mintákat kedveled jobban egy kis autentikus érzéssel, a Kronotexnek van a legjobban elképzelhető és beépíthető laminált burkolatai bármilyen helységbe.

KRONOTEX HERRINGBONE D3861 laminált padló –

Mit társít egy halszálkás padlódeszkához? Valószínűleg a kifinomult vidéki házak, a tisztelt kastélyfalak, a bécsi kávéházak vagy az operaházak és színházak előcsarnokának kecses eleganciája. És pontosan ez az elegancia, amelyet most a saját házába hozhat – a KRONOTEX HERRINGBONE D3861 kollekciónkkal. Az Art Deco és az Art Nouveau környezettel tökéletesíti a szobáit. Így a modern belsőépítészettel kombinálva rendkívül vonzó ellentéteket hozhat létre a hagyomány és a modernitás, a divat és a történelem között a saját életterében. KRONOTEX HERRINGBONE D3861 laminált padló – egy teljesen új fektetési technika a laminált padló világában, amelynek segítségével könnyen létrehozhat egy nagyon összetett megjelenésű padlóburkolatot. Különböző árnyalatokban kapható, ez a korszerű és mégis klasszikus megjelenésű népszerű padló kombinálható gyakorlatilag bármilyen bútorstílussal. Elkerülhetetlenül a fokozatosan 90 ° -os szöget bezáró panelek a bécsi kávézók, az olasz operaházak és a klasszikus színházak aranykorát idézik vissza, anélkül, hogy a belső tér modernitását rontanák. Téglalap alakú elrendezésükkel az egyes panelek, amelyek hossza 665 mm és szélessége 133 mm, élénkítik és gazdagítják a szoba hatását klasszikus visszatartással.

Ismerd meg a KRONOTEX ONLINE STÚDIÓ programot, ahol kipróbálhatod az általad kiválasztott laminált padlót, ehhez nem kell mást tenned, csak az alábbi linkre kattintani! http://floorstudio.esignserver1.com/gallery.do

Tulajdonságok

KOPÁSÁLLÓSÁG

AC4 8/3

VASTAGSÁG

8 mm

MÉRET

665X133mm

FELÜLET

valódi fa optikai hatás

TECHNOLÓGIA

clickkes rendszer

https://www.facebook.com/parkettandwpc/