KRONOTEX AMAZONE – Keskeny laminált padló kecses megjelenéshez

Laminált padló a Kronotextől – Egyenesen Németországból

A padló a kezdőpontja minden egyes projektnek, ahol a személyre szabott belső környezet kialakítása a cél. A Kronotex laminált padlók széles választási lehetőséget nyújtanak mindenki számára. Ezek a laminált termékek egyedülálló esztétikai megjelenéssel bírnak és nem utolsó sorban egyedülálló minőséget biztosítanak. A széles dekorválaszték minden ízlésnek tartogat valami megfelelőt és testhezállót. Nem számít, ha a tökéletesen kidolgozott faanyagokat kedveled vagy inkább a kőhatású mintákat kedveled jobban egy kis autentikus érzéssel, a Kronotexnek van a legjobban elképzelhető és beépíthető laminált burkolatai bármilyen helységbe.

Kecsesen. Bizonyítsd be a stílusodat. Az AMAZONE padló mindenkinek ideális, aki értékeli az exkluzívitást és a rendkívüliséget. Az AMAZONE padló kombinálja a hagyományos szépséget az egyéni divattal, mindez valami nagyon különlegeset kölcsönöz a minden helyiségnek, melybe ezt a padlót rakják. Az AMAZONE padlók keskenyek és hosszúak, ami különösen kecses megjelenést kölcsönöz és segít megteremteni a legvonzóbb mintákat. Akár szisztematikusan, akár egyénileg rakja le, előkelő megjelenést fog elérni. Ezt a padlót úgy alakíthatja ki, hogy a kifinomult mintáival és színével megfeleljen minden elképzelésének.

KRONOTEX AMAZONE – Érezze a lélek világosságát

A karcsú vonal kegye – így jellemezhették megfelelően az AMAZONE kollekciót. Az extra keskeny panelek hangsúlyozzák azokat a vonalakat, amelyek úgy tűnik, hogy elválasztják egymást és csatlakoznak hozzájuk egyidejűleg. Padló a finom elegancia szerelmeseinek,  különösen alkalmas kisebb helyiségekre, mivel kecses vonalának köszönhetően az optikai hosszabbítás megjelenik. A kollekció számos különféle dekorációval lenyűgöző, szinte monokrómtól kezdve egyértelműen mintásig, ami sok helyet nyit meg a különböző egyedi tervezési preferenciák számára. Egy soros, fahatású laminált padló a Kronotex AMAZONE termékcsaládjából. Felülete valódi fa optikai hatással bír. Laminált padlók szoros illeszkedéssel, de bájos megjelenéssel!

Showing all 12 results