WoodPlastic prémium tömör WPC

WoodPlastic prémium tömör WPC

Ajánlatkérés

Elfogadom a Parkett & WPC Kft. adatkezelési tájékoztatóját

A WoodPlastic prémium tömör WPC wood-plastic composite (WPC) anyagból, fa és minőségi HDPE polimer (High Density Polyethylen) keverékéből gyártják (60% fa, 40% HDPE).

2013-ban kezdődött meg a csehországi gyártás a Strandex Corporation társaság USA – WPC technológiáját használva, ami Európában az egyik legmodernebb, lézer vezérelt WPC technológia.

A termelés környezetbarát, a WoodPlastic tömör WPC 100%-ban újrahasznosított alapanyagokból készül!

A WoodPlastic tömör WPC burkolat kiküszöböli a fa nem kívánatos tulajdonságait, és kiemeli a polimer ellenállóságát. Az összetevők optimális aránya adja az anyag különleges tulajdonságait, különösen a magas ellenálló képességet és a hosszú élettartamot.

WoodPlastic termékeinkre lakossági felhasználás esetén 25 év, közületi felhasználás esetén 10 év garanciát vállalunk.

A WPC burkolatot nem kell festeni, drága kezelő anyagokkal gondozni, színtartó és UV álló. A tömör WPC kerítéselemek, fal- és teraszburkolatok sokrétűen variálhatók, színválasztékát és designját tekintve jól illeszkednek akár egy modern, minimál stílusú házhoz, akár egy mediterrán otthonhoz is.

A minőségi tömör WPC külsőre úgy néz ki, mint a fa, de nem igényel semmilyen kezelést, hosszútávon változatlan, és ellenáll az időjárás viszontagságainak. Felülete nem igényel semmilyen kezelést, olajozást, lazúrozást vagy egyéb felületkezelést, csúszásmentes, és a fával ellentétben szálkamentes. Színe állandó, megjelenése esztétikus, érintése kellemes, mint a fáé.

Több éves szakmai tapasztalatunkat felhasználva a termékeket nem csak értékesítjük, hanem az ország bármely pontjára elszállítva, a szakszerű kivitelezést is vállaljuk!

Miért válasszuk a WoodPlastic prémium tömör WPC burkolatokat ?

WoodPlastic prémium tömör WPC burkolat

 

Egyszerű karbantartás időt és pénzt takarít meg. A WoodPlastic® prémium tömör WPC burkolatok terasz-, fal- és kerítéselemek a fáktól eltérően nem igényelnek viaszolást, olajbevonatot vagy egyéb kezelést. Színtartóak, és nem deformálódnak.

 

WoodPlastic prémium tömör WPC burkolat

 

A WoodPlastic® prémium tömör WPC burkolatok biztonságosak gyermekei számára. A felület szálkamentes, (a konstrukciótól függetlenül) csúszásgátló, és a rejtett rögzítés biztosítja a sima felszínt.

 

WoodPlastic prémium tömör WPC burkolat

 

A WoodPlastic® prémium tömör WPC burkolatok tartósak és ellenállnak az időjárás viszontagságainak – eső, hó, fagy és napsütés, illetve a sózott és klórozott víznek is.

 

WoodPlastic prémium tömör WPC burkolat

 

A WoodPlastic® prémium tömör WPC burkolat környezetbarát. A gyártó – WPC – WOODPLASTIC as, a PEFC tanúsítvánnyal rendelkezik, és az összes WoodPlastic® termék 100% -ban újrahasznosítható!

 

WoodPlastic prémium tömör WPC burkolat

 

Kivételes minőség – garancia akár 25 évig. Termékeink hosszú élettartamát a világ minden részén végzett felhasználás és az ipari stressz-tesztek bizonyítják.

 

HOGYAN KÉSZÍTIK A WPC-T?

WoodPlastic prémium tömör WPC burkolatCseh gyártás amerikai engedéllyel. Saját gyártásunk lehetővé teszi, hogy számos előnyt kínáljunk vevőinknek – a termelés magasabb minősége, pontossága és rugalmassága, nagy termelési volumen, sok éves tapasztalat, valamint termékeink széles választéka a színekkel és mintákkal. A Strandex Corp. szabadalmaztatott technológiáját, „200 éves tapasztalatot” és „100 000 mérföldnyi deszkát” használunk .

 

WoodPlastic prémium tömör WPC burkolatGyártástechnológia:  gyártás alapelve a faszálak és a HDPE polimerek összekapcsolása. A folyamatot extrudálásnak nevezzük. Magas hőmérsékleten az összes anyagot összekeverik, és a végső profilt úgy érik el, hogy az anyagot a kívánt alakú sajtológéppel extrudálják. A következő lépés a lehűtés, a megfelelő hosszúságba vágás és a felület végső csiszolása.

 

MINŐSÉGI GARANCIAWoodPlastic prémium tömör WPC burkolat ISO 9001 – betartjuk a minőségirányítás alapelveit. Az ISO 9001 tanúsítás igazolja elkötelezettségünket termékeink és szolgáltatásaink minősége mellett, valamint a folyamatos fejlesztés célkitűzését. 

 

 

WoodPlastic prémium tömör WPC burkolat
PEFC – Felelősség a fenntartható fejlődésért. A PEFC tanúsítás igazolja, hogy a WPC – WOODPLASTIC termékei előállítása során kizárólag fenntartható erdőfákból származik. Tanúsítja: STO – AO 224 – 820/2017 számú építési műszaki engedély (padlóprofilok) 010-035107 számú építési műszaki engedély (burkoló profilok). Anyagi tulajdonságok vizsgálata: Elemek vándorlása – VIZSGÁLATI ÉS HITELESÍTÉSI INTÉZMÉNY, as (Zlín, Cseh Köztársaság). Felületi keménységi és mikrobiológiai ellenállási tesztek – AS CR Elméleti és Alkalmazott Mechanika Intézete (Telč, Cseh Köztársaság). Csúszásgátló – Entwicklungs – und Prüflabor Holztechnologie GmbH (Drezda, Németország). Öregedési tesztek – A Strandex Corporation (USA) laboratóriumai, VIZSGÁLATI ÉS HITELESÍTÉSI INTÉZMÉNY, as (Zlín, Cseh Köztársaság).

facebook