KRONOTEX Amazone D4754 laminált padló

KRONOTEX AMAZONE OAK HELLA D4754


Egy soros, fahatású laminált padló a Kronotex AMAZONE termékcsaládjából. Felülete valódi fa optikai hatással bír. Laminált padlók szoros illeszkedéssel, de bájos megjelenéssel!

Kopásállóság: AC5 10/33

Kategória: .
Leírás

KRONOTEX Amazone OAK HELLA D4754 laminált padló

A meleg padlóburkolatok, így a hagyományos fa- és a szalagparketták egy korszerű, és teljesen új termékkel, a laminált padlóval bővült, körülbelül egy évtizede jelent meg a piacon. Erős kopásállóságuk és széles színválasztékuk lehetővé teszi, hogy szinte minden helyiségbe megtaláljuk a megfelelőt. Az új termék 90%-ban faalapanyagú, s bizonyos átmenetet képez a hideg- és melegburkolatok között.A korszerű technológiának köszönhetően a laminált padló tulajdonságai nagyon előnyösek, ennek köszönhetően a felhasználása is egyre növekszik. Minőségük javult, mintaválasztékuk pedig a kereslet növekedésével jelentősen bővült, így a laminált padlók ma már a legkedveltebb padlóburkolók közé tartoznak. A forgalomban kapható laminált padlóburkolók kopásállósága különböző.. Vékony szerkezete folytán ideális a padlófűtéssel ellátott helyiségek burkolására. Minőségi gyártásnak köszönhetően a laminált padlókra 15 – 25 év garancia érvényes.

Laminált padló a Kronotextől – Egyenesen Németországból

A padló a kezdőpontja minden egyes projektnek, ahol a személyre szabott belső környezet kialakítása a cél. A Kronotex laminált padlók széles választási lehetőséget nyújtanak mindenki számára. Ezek a laminált termékek egyedülálló esztétikai megjelenéssel bírnak és nem utolsó sorban egyedülálló minőséget biztosítanak. A széles dekorválaszték minden ízlésnek tartogat valami megfelelőt és testhezállót. Nem számít, ha a tökéletesen kidolgozott faanyagokat kedveled vagy inkább a kőhatású mintákat kedveled jobban egy kis autentikus érzéssel, a Kronotexnek van a legjobban elképzelhető és beépíthető laminált burkolatai bármilyen helységbe.

KRONOTEX Amazone D4754 laminált padló

Kecsesen. Bizonyítsd be a stílusodat. A KRONOTEX Amazone D4754 laminált padló mindenkinek ideális, aki értékeli az exkluzívitást és a rendkívüliséget. Mert az Amazone laminált padló kombinálja a hagyományos szépséget az egyéni divattal, mindez valami nagyon különlegeset kölcsönöz a minden helyiségnek, melybe ezt a padlót rakják. A KRONOTEX Amazone D4754 laminált padlók keskenyek és hosszúak, ezért különösen kecses megjelenést kölcsönöz és segít megteremteni a legvonzóbb mintákat. Ennek eredményeként szisztematikusan, akár egyénileg rakja le, előkelő megjelenést fog elérni. Ezt a padlót úgy alakíthatja ki, hogy a kifinomult mintáival és színével megfeleljen minden elképzelésének. A karcsú vonal kegye mindenekelőtt így jellemezhették megfelelően a KRONOTEX Amazone D4754 laminált padló kollekciót. Az extra keskeny panelek a leginkább hangsúlyozzák azokat a vonalakat, amelyek úgy tűnik, hogy elválasztják egymást és csatlakoznak hozzájuk egyidejűleg. Padló a finom elegancia szerelmeseinek, és különösen alkalmas kisebb helyiségekre, mivel kecses vonalának köszönhetően az optikai hosszabbítás megjelenik. A kollekció számos különféle dekorációval lenyűgöző, szinte monokrómtól kezdve egyértelműen mintásig, ami sok helyet nyit meg a különböző egyedi tervezési preferenciák számára.

Ismerd meg a KRONOTEX ONLINE STÚDIÓ programot, ahol kipróbálhatod az általad kiválasztott laminált padlót, ehhez nem kell mást tenned, csak az alábbi linkre kattintani! http://floorstudio.esignserver1.com/gallery.do

Tulajdonságok

KOPÁSÁLLÓSÁGA

AC5 10/33

VASTAGSÁGA

10 mm

MÉRETE

1380x157mm

FELÜLETE

valódi fa optikai hatás

TECHNOLÓGIA

clickkes rendszer

 

https://www.facebook.com/parkettandwpc/