KRONOTEX MEGA PLUS –

A meleg padlóburkolatok, így a hagyományos fa- és a szalagparketták egy korszerű, és teljesen új termékkel, a laminált padlóval bővült, körülbelül egy évtizede jelent meg a piacon. Erős kopásállóságuk és széles színválasztékuk lehetővé teszi, hogy szinte minden helyiségbe megtaláljuk a megfelelőt. Az új termék 90%-ban faalapanyagú, s bizonyos átmenetet képez a hideg- és melegburkolatok között.A korszerű technológiának köszönhetően a laminált padló tulajdonságai nagyon előnyösek, ennek köszönhetően a felhasználása is egyre növekszik. Minőségük javult, mintaválasztékuk pedig a kereslet növekedésével jelentősen bővült, így a laminált padlók ma már a legkedveltebb padlóburkolók közé tartoznak. A forgalomban kapható laminált padlóburkolók kopásállósága különböző.. Vékony szerkezete folytán ideális a padlófűtéssel ellátott helyiségek burkolására. Minőségi gyártásnak köszönhetően a laminált padlókra 15 – 25 év garancia érvényes.

Laminált padló a Kronotextől – Egyenesen Németországból

A padló a kezdőpontja minden egyes projektnek, ahol a személyre szabott belső környezet kialakítása a cél. A Kronotex laminált padlók széles választási lehetőséget nyújtanak mindenki számára. Ezek a laminált termékek egyedülálló esztétikai megjelenéssel bírnak és nem utolsó sorban egyedülálló minőséget biztosítanak. A széles dekorválaszték minden ízlésnek tartogat valami megfelelőt és testhezállót. Nem számít, ha a tökéletesen kidolgozott faanyagokat kedveled vagy inkább a kőhatású mintákat kedveled jobban egy kis autentikus érzéssel, a Kronotexnek van a legjobban elképzelhető és beépíthető laminált burkolatai bármilyen helységbe.

KRONOTEX MEGA PLUS – A laminált padlók kavalkádja

Nagyszerű minden szempontból: a KRONOTEX MEGA PLUS kollekció laminált padlói nagy hangsúlyt fektetnek a szobák stílusos légkörére, erős és harmonikus benyomást keltenek a széles panelek különböző díszítésekkel. A MEGA PLUS padlói ámulatba ejtenek a friss fa és klasszikus kőburkolat mintákkal. A végtelenül vonzó csempe dekorral a szobák simák és egyszerűek, szinte minimális stílusúak lesznek. A fa díszítőelemek melegséget és természetességet sugároznak, ideálisan kiegészítik a vidéki stílusú belső enteriőrt. A MEGA PLUS az extra nagy paneleknek hála gyors, költséghatékony telepítést tesznek lehetővé.

Showing all 9 results