KRONOTEX DYNAMIC PLUS NUSSBAUM HISTORIA D 4773


Egysoros, fahatású laminált padló a Kronotex DYNAMIC PLUS termékcsaládjából. Felülete természetes, élénk fa hatású. Extravagáns laminált padló!

Kopásállóság: AC4 8/32

Kategória: .
Leírás

KRONOTEX DYNAMIC PLUS NUSSBAUM HISTORIA D 4773 laminált padló

A meleg padlóburkolatok, így a hagyományos fa- és a szalagparketták egy korszerű, és teljesen új termékkel, a laminált padlóval bővült, körülbelül egy évtizede jelent meg a piacon. Erős kopásállóságuk és széles színválasztékuk lehetővé teszi, hogy szinte minden helyiségbe megtaláljuk a megfelelőt. Az új termék 90%-ban faalapanyagú, s bizonyos átmenetet képez a hideg- és melegburkolatok között. A korszerű technológiának köszönhetően a laminált padló tulajdonságai nagyon előnyösek, ennek köszönhetően a felhasználása is egyre növekszik. Minőségük javult, mintaválasztékuk pedig a kereslet növekedésével jelentősen bővült, így a laminált padlók ma már a legkedveltebb padlóburkolók közé tartoznak. A forgalomban kapható laminált padlóburkolók kopásállósága különböző.. Vékony szerkezete folytán ideális a padlófűtéssel ellátott helyiségek burkolására. Minőségi gyártásnak köszönhetően a laminált padlókra 15 – 25 év garancia érvényes.

Laminált padló a Kronotextől – Egyenesen Németországból

A padló a kezdőpontja minden egyes projektnek, ahol a személyre szabott belső környezet kialakítása a cél. A Kronotex laminált padlók széles választási lehetőséget nyújtanak mindenki számára. Ezek a laminált termékek egyedülálló esztétikai megjelenéssel bírnak és nem utolsó sorban egyedülálló minőséget biztosítanak. A széles dekorválaszték minden ízlésnek tartogat valami megfelelőt és testhezállót. Nem számít, ha a tökéletesen kidolgozott faanyagokat kedveled vagy inkább a kőhatású mintákat kedveled jobban egy kis autentikus érzéssel, a Kronotexnek van a legjobban elképzelhető és beépíthető laminált burkolatai bármilyen helységbe.

KRONOTEX DYNAMIC PLUS D4773 laminált padló–

Ennek a laminált padlónak olyan a színe, mint a különféle diófáknak. A D 4773 Walnut Historia dekorral rendkívüli térélményt érhet el. Ez a laminált padló természetesen illeszkedik be az Ön otthonába, sokféle környezettel kombinálható. A 3 csíkos optikában kialakított felületábrázolás, a rusztikus dombornyomás (fa erezet) különleges szerkezetével párosítva egészen különleges megjelenést. A természetes, szezonális fényvisszaverődések változó ábrázolásmóddal lepnek meg, és így egy állandóan változó megjelenést nyújtanak. Számos tervezési lehetőség adódik a szegélylécek megválasztásából, amelyek különféle formákban és színekben, például sima fehérben is kaphatók. Ha szeretnéd, hogy a DYNAMIC PLUS laminált padlók mindenhová elkísérjenek, ne aggódj, a lapok könnyedén felszedhetők és újra lerakhatók.

Ismerd meg a KRONOTEX ONLINE STÚDIÓ programot, ahol kipróbálhatod az általad kiválasztott laminált padlót, ehhez nem kell mást tenned, csak az alábbi linkre kattintani! http://floorstudio.esignserver1.com/gallery.do

Tulajdonságok

KOPÁSÁLLÓSÁG

AC4 8/32

VASTAGSÀG

8 mm

MÉRET

1380x193mm

FELÜLET

természetes, fa textúra

Technológia

clickkes rendszer

https://www.facebook.com/parkettandwpc/