KRONOTEX EXQUISIT D4765 laminált padló

KRONOTEX EXQUISIT PETTERSSON OAK GREY D4765


Egy soros, fahatású laminált padló a Kronotex EXQUISIT termékcsaládjából. Felülete valódi, fa optikai hatást kelt. Laminált padlók elegáns megjelenéssel!

Kopásállóság: AC4 8/32

Kategória: .
Leírás

KRONOTEX EXQUISIT PETTERSSON OAK GREY D4765 laminált padló

A meleg padlóburkolatok, így a hagyományos fa- és a szalagparketták egy korszerű, és teljesen új termékkel, a laminált padlóval bővült, kb. egy évtizede jelent meg a piacon. Erős kopásállóságuk és széles színválasztékuk lehetővé teszi, hogy szinte minden helyiségbe megtaláljuk a megfelelőt. Az új termék 90%-ban faalapanyagú, s bizonyos átmenetet képez a hideg- és melegburkolatok között.A korszerű technológiának köszönhetően a laminált padló tulajdonságai nagyon előnyösek, ennek köszönhetően a felhasználása is egyre növekszik. Minőségük javult, mintaválasztékuk pedig a kereslet növekedésével jelentősen bővült, így a laminált padlók ma már a legkedveltebb padlóburkolók közé tartoznak. A forgalomban kapható laminált padlóburkolók kopásállósága különböző.. Vékony szerkezete folytán ideális a padlófűtéssel ellátott helyiségek burkolására. Minőségi gyártásnak köszönhetően a laminált padlókra 15 – 25 év garancia érvényes.

Laminált padló a Kronotextől – Egyenesen Németországból

A padló a kezdőpontja minden egyes projektnek, ahol a személyre szabott belső környezet kialakítása a cél. A Kronotex laminált padlók széles választási lehetőséget nyújtanak mindenki számára. Ezek a laminált termékek egyedülálló esztétikai megjelenéssel bírnak és nem utolsó sorban egyedülálló minőséget biztosítanak. A széles dekorválaszték minden ízlésnek tartogat valami megfelelőt és testhezállót. Nem számít, ha a tökéletesen kidolgozott faanyagokat kedveled vagy inkább a kőhatású mintákat kedveled jobban egy kis autentikus érzéssel, a Kronotexnek van a legjobban elképzelhető és beépíthető laminált burkolatai bármilyen helységbe.

KRONOTEX EXQUISIT  D4765 laminált padló – Elegáns fa stílusú laminált padlók

A KRONOTEX EXQUISIT  D4765 laminált padló egy olyan padló, amely nemes és természetes, mint a fa. Maga a tökéletesség, a melegség és a kényelem sugara, és olyan érzést ad, mintha a tömörfán járna. A szinkronizált, dombornyomott szemcsék és a matt felületű csillogás hiteles tömörfa szerkezetet biztosít, és meleg, természetes hangulatot teremt. A gondosan kialakított V-hornyok szintén hozzájárulnak a tipikus, reprezentatív padlólap megjelenéshez.A deszka padló – egy igazi klasszikus, amely egyszerűen soha nem veszíti el vonzerejét. A KRONOTEX EXQUISIT  D4765 laminált padló kollekciónkkal elhozhatja ezt a varázst otthonába – a modern és kiváló minőségű laminált padló számos előnyeivel együtt. A KRONOTEX EXQUISIT  D4765 laminált padló minden nap sugározza a hangulatot a tömör fa természetességével és megjelenésével. A domborított szemcséknek köszönhetően a padló elegáns és hiteles élmény, vizuálisan és gyűlöletesen egyaránt. Végül, de nem utolsósorban, az őrölt V-horony aláhúzza a természetes benyomást, és olyan megjelenést hoz létre, amely hasonló a jó öreg deszka padlóhoz.

Ismerd meg a KRONOTEX ONLINE STÚDIÓ programot, ahol kipróbálhatod az általad kiválasztott laminált padlót, ehhez nem kell mást tenned, csak az alábbi linkre kattintani! http://floorstudio.esignserver1.com/gallery.do

Tulajdonságok

KOPÁSÁLLÓSÁG

AC4 8/32

VASTAGSÁG

8 mm

MÉRET

1380x193mm

FELÜLET

valódi, fa optikai hatás

TECHNOLÓGIA

clickkes rendszer

https://www.facebook.com/parkettandwpc/