KRONOTEX EXQUISIT PLUS D4785 laminált padló

KRONOTEX EXQUISIT PLUS GALA OAK TITAN D4785


Egy soros, fahatású laminált padló a Kronotex EXQUISIT PLUS termékcsaládjából. Felülete valódi fa optikai hatást kelt. Laminált padlók elegáns megjelenéssel!

Kopásállóság: AC4 8/32

Kategória: .
Leírás

KRONOTEX EXQUISIT PLUS GALA OAK TITAN D4785 laminált padló

A meleg padlóburkolatok, így a hagyományos fa- és a szalagparketták egy korszerű, és teljesen új termékkel, a laminált padlóval bővült, kb. egy évtizede jelent meg a piacon. Erős kopásállóságuk és széles színválasztékuk lehetővé teszi, hogy szinte minden helyiségbe megtaláljuk a megfelelőt. Az új termék 90%-ban faalapanyagú, s bizonyos átmenetet képez a hideg- és melegburkolatok között.A korszerű technológiának köszönhetően a laminált padló tulajdonságai nagyon előnyösek, ennek köszönhetően a felhasználása is egyre növekszik. Minőségük javult, mintaválasztékuk pedig a kereslet növekedésével jelentősen bővült, így a laminált padlók ma már a legkedveltebb padlóburkolók közé tartoznak. A forgalomban kapható laminált padlóburkolók kopásállósága különböző.. Vékony szerkezete folytán ideális a padlófűtéssel ellátott helyiségek burkolására. Minőségi gyártásnak köszönhetően a laminált padlókra 15 – 25 év garancia érvényes.

Laminált padló a Kronotextől – Egyenesen Németországból

A padló a kezdőpontja minden egyes projektnek, ahol a személyre szabott belső környezet kialakítása a cél. A Kronotex laminált padlók széles választási lehetőséget nyújtanak mindenki számára. Ezek a laminált termékek egyedülálló esztétikai megjelenéssel bírnak és nem utolsó sorban egyedülálló minőséget biztosítanak. A széles dekorválaszték minden ízlésnek tartogat valami megfelelőt és testhezállót. Nem számít, ha a tökéletesen kidolgozott faanyagokat kedveled vagy inkább a kőhatású mintákat kedveled jobban egy kis autentikus érzéssel, a Kronotexnek van a legjobban elképzelhető és beépíthető laminált burkolatai bármilyen helységbe.

KRONOTEX EXQUISIT PLUS D4785 laminált padló

Az EXQUISIT PLUS széles választékát kínálja a gondosan válogatott, tökéletes natúr fa stílusoknak. A fenséges, egyenletesen dombornyomott, finoman csillogó felületei és a természetességet megőrző részletei adják e kollekció tökéletességét és kivételes minőségét. Az extra széles panelekkel elegáns, tágas szobákat hozhat létre nagyon különleges, meleg hangulattal. A KRONOTEX EXQUISIT PLUS D4785 laminált padló a gondosan kiválasztott minták és díszítések valamint a természetes fahatás jellemzi. Az elegáns, kissé domborított felszín és a matt fény nem hagynak kétséget a tökéletesség és a minőség felől. Ha a halszálka mintát kedveled vagy inkább a kontrasztosabb hatásokat kedveled, a KRONOTEX EXQUISIT PLUS D4785 laminált padló család tagjai biztos a szoba fénypontjai lesznek. Az extra széles elemek könnyebben alakíthatsz ki elegáns és kellemes környezetű teret magadnak. Egyedi érzést kölcsönöznek, a szoba koronája lesz ez a tölgypadló.Tökéletesség panel formájában: Az EXQUISIT PLUS kollekcióval könnyedén megteremtheti a jó hangulatot. A különféle természetes fából készült extra széles panelek meghívják Önt az elegancia és a nagylelkűség környezetének megteremtésére. Érezze a meleg és a természet kombinációját – nemes és kiváló minőségű, dombornyomott szemmel és matt villámmal. A pontosan őrölt V-horony befejezi a meggyőző megjelenést, ahogy a deszkapadlótól elvárhatják. Ez a tökéletesség, amiről álmodsz.

Ismerd meg a KRONOTEX ONLINE STÚDIÓ programot, ahol kipróbálhatod az általad kiválasztott laminált padlót, ehhez nem kell mást tenned, csak az alábbi linkre kattintani! http://floorstudio.esignserver1.com/gallery.do

Tulajdonságok

KOPÁSÁLLÓSÁG

AC4 8/32

VASTAGSÀG

8 mm

MÉRET

1380x244mm

FELÜLET

valódi fa optikai hatás

Technológia

clickkes rendszer

https://www.facebook.com/parkettandwpc/