KRONOTEX GLAMOUR D2935 MATTE laminált padló

KRONOTEX GLAMOUR MAX WHITE MATTE D2935


Egy soros, matt hatású laminált padló a Kronotex GLAMOUR termékcsaládjából. Felülete egységes matt. Laminált padlók elegáns megjelenéssel!

Kopásállóság: AC4 8/32

Kategória: .
Leírás

KRONOTEX GLAMOUR WHITE MATTE D2935 laminált padló

A meleg padlóburkolatok, így a hagyományos fa- és a szalagparketták egy korszerű, és teljesen új termékkel, a laminált padlóval bővült, kb. egy évtizede jelent meg a piacon. Erős kopásállóságuk és széles színválasztékuk lehetővé teszi, hogy szinte minden helyiségbe megtaláljuk a megfelelőt. Az új termék 90%-ban faalapanyagú, s bizonyos átmenetet képez a hideg- és melegburkolatok között.A korszerű technológiának köszönhetően a laminált padló tulajdonságai nagyon előnyösek, ennek köszönhetően a felhasználása is egyre növekszik. Minőségük javult, mintaválasztékuk pedig a kereslet növekedésével jelentősen bővült, így a laminált padlók ma már a legkedveltebb padlóburkolók közé tartoznak. A forgalomban kapható laminált padlóburkolók kopásállósága különböző.. Vékony szerkezete folytán ideális a padlófűtéssel ellátott helyiségek burkolására. Minőségi gyártásnak köszönhetően a laminált padlókra 15 – 25 év garancia érvényes.

Laminált padló a Kronotextől – Egyenesen Németországból

A padló a kezdőpontja minden egyes projektnek, ahol a személyre szabott belső környezet kialakítása a cél. A Kronotex laminált padlók széles választási lehetőséget nyújtanak mindenki számára. Ezek a laminált termékek egyedülálló esztétikai megjelenéssel bírnak és nem utolsó sorban egyedülálló minőséget biztosítanak. A széles dekorválaszték minden ízlésnek tartogat valami megfelelőt és testhezállót. Nem számít, ha a tökéletesen kidolgozott faanyagokat kedveled vagy inkább a kőhatású mintákat kedveled jobban egy kis autentikus érzéssel, a Kronotexnek van a legjobban elképzelhető és beépíthető laminált burkolatai bármilyen helységbe.

KRONOTEX GLAMOUR D2935 MATTE laminált padló – Kiváló fényű rétegelt anyag a ragyogó megjelenésért

Olyan padló, amely nem hasonlít az eddigiekhez – amelyet csak a KRONOTEX képes ilyen fényűzőre és lenyűgözőre készíteni. Nagyon elegáns megjelenés, lenyűgöző hatás, kifinomult kialakítás. A KRONOTEX GLAMOUR D2935 MATTE kifinomult, rendkívül exkluzív megjelenéssel, valamint a tipikus KRONOTEX-féle használati tulajdonságokkal büszkélkedhet. Ezt a padlót több rétegű, rendkívül kemény lakk bevonattal látták el, sokféle felhasználásra tervezték és ez a garancia az igényes, biztonságos használatra és a magas szintű kényelemre.

Egy soros, matt hatású laminált padló a Kronotex GLAMOUR termékcsaládjából. Felülete egységes matt. Laminált padlók elegáns megjelenéssel!

Az exkluzivitás manapság egyszerűen telepíthető: márvány, mozaik vagy kiváló minőségű természetes fa megjelenésű – elegáns, izgalmas és néha szokatlan dekorok esetében GLAMOUR-nak kell lennie. Különösen ez a kollekció kínál rendkívüli tartományt és valódi wow-effektust. A GLAMOUR azonban nem csak gyönyörű – a padlónak soknak ellenállnia kell. 

Ismerd meg a KRONOTEX ONLINE STÚDIÓ programot, ahol kipróbálhatod az általad kiválasztott laminált padlót, ehhez nem kell mást tenned, csak az alábbi linkre kattintani! http://floorstudio.esignserver1.com/gallery.do

Tulajdonságok

KOPÁSÁLLÓSÁG

AC4 8/32

VASTAGSÀG

8 mm

MÉRET

1220x610mm

FELÜLET

valódi, fa optikai hatás

Technológia

clickkes rendszer

https://www.facebook.com/parkettandwpc/