KRONOTEX MAMMUT D4152 laminált padló

KRONOTEX MAMMUT EVEREST OAK NATURE D4152


Egy soros, fahatású laminált padló a Kronotex MAMMUT termékcsaládjából. Felülete valódi fa optikai hatással bír. Laminált padló egy vidéki ház stílusával!

Kopásállóság: AC5 12/33

Kategória: .
Leírás

KRONOTEX MAMMUT EVEREST OAK NATURE D4152 laminált padló

A meleg padlóburkolatok, így a hagyományos fa- és a szalagparketták egy korszerű, és teljesen új termékkel, a laminált padlóval bővült, kb. egy évtizede jelent meg a piacon. Erős kopásállóságuk és széles színválasztékuk lehetővé teszi, hogy szinte minden helyiségbe megtaláljuk a megfelelőt. Az új termék 90%-ban faalapanyagú, s bizonyos átmenetet képez a hideg- és melegburkolatok között.A korszerű technológiának köszönhetően a laminált padló tulajdonságai nagyon előnyösek, ennek köszönhetően a felhasználása is egyre növekszik. Minőségük javult, mintaválasztékuk pedig a kereslet növekedésével jelentősen bővült, így a laminált padlók ma már a legkedveltebb padlóburkolók közé tartoznak. A forgalomban kapható laminált padlóburkolók kopásállósága különböző.. Vékony szerkezete folytán ideális a padlófűtéssel ellátott helyiségek burkolására. Minőségi gyártásnak köszönhetően a laminált padlókra 15 – 25 év garancia érvényes.

Laminált padló a Kronotextől – Egyenesen Németországból

A padló a kezdőpontja minden egyes projektnek, ahol a személyre szabott belső környezet kialakítása a cél. A Kronotex laminált padlók széles választási lehetőséget nyújtanak mindenki számára. Ezek a laminált termékek egyedülálló esztétikai megjelenéssel bírnak és nem utolsó sorban egyedülálló minőséget biztosítanak. A széles dekorválaszték minden ízlésnek tartogat valami megfelelőt és testhezállót. Nem számít, ha a tökéletesen kidolgozott faanyagokat kedveled vagy inkább a kőhatású mintákat kedveled jobban egy kis autentikus érzéssel, a Kronotexnek van a legjobban elképzelhető és beépíthető laminált burkolatai bármilyen helységbe.

KRONOTEX MAMMUT  D4152 laminált padló

Sokak számára a legjobb csak elég jó. És ha a tökéletességre törekszik, akkor egy megoldás van az Ön számára: a MAMMUT termékcsalád a KRONOTEX-től. Ez ötvözi a ROBUSTO, a DYNAMIC és az EXQUISIT legjobb tulajdonságait, és így a laminált padlók abszolút Nonplus-Ultrája. Akár normál, akár fokozott igénybevételhez használja, kifinomult és természetes megjelenést ad, mert a KRONOTEX MAMMUT D4152 laminált padló olyan padló, amely valóban megfelel minden követelménynek. A panelek extra kemények, extra hosszúak és ami a legjobb, hogy praktikusak. A minták és a színárnyalatok kiemelkedő tulajdonsága a vidéki ház jellegzetessége és a lenyűgöző, valódinak tűnő fafaragás. A MAMUT termékcsalád látványosan szemlélteti, milyen sokoldalúak tudnak lenni a tölgy minták. Nem véletlen hogy a tölgy hatású laminált padlók nagyobb népszerűségnek örvendenek társaiknál. A díszítések többsége domborított, így még inkább élvezhető a természetes fa hatás. A laminált panelek extra keménységűek, extra hosszúak és extra praktikusak. Ha a tökéletességre törekszel, akkor egy termékcsalád jöhet szóba: KRONOTEX MAMMUT D4152 laminált padló. A MAMMUT mindig remek választás kimagasló minősége és természetes bája miatt.

Ismerd meg a KRONOTEX ONLINE STÚDIÓ programot, ahol kipróbálhatod az általad kiválasztott laminált padlót, ehhez nem kell mást tenned, csak az alábbi linkre kattintani! http://floorstudio.esignserver1.com/gallery.do

Tulajdonságok

KOPÁSÁLLÓSÁG

AC5 12/33

VASTAGSÁG

12 mm

MÉRET

1845x188mm

FELÜLET

fényes krómos megjelenés az erezetben

TECHNOLÓGIA

clickkes rendszer

https://www.facebook.com/parkettandwpc/