KRONOTEX MAMMUT PLUS D4726 laminált padló

KRONOTEX MAMMUT PLUS MOUNTAIN OAK BROWN D4726


Egy soros, fahatású laminált padló a Kronotex MAMMUT PLUS termékcsaládjából. Felülete valódi fa optikai hatással bír. Extra széles laminált padló!

Kopásállóság: AC5 10/33

Kategória: .
Leírás

KRONOTEX MAMMUT PLUS MOUNTAIN OAK BROWN D4726 laminált padló

A meleg padlóburkolatok, így a hagyományos fa- és a szalagparketták egy korszerű, és teljesen új termékkel, a laminált padlóval bővült, kb. egy évtizede jelent meg a piacon. Erős kopásállóságuk és széles színválasztékuk lehetővé teszi, hogy szinte minden helyiségbe megtaláljuk a megfelelőt. Az új termék 90%-ban faalapanyagú, s bizonyos átmenetet képez a hideg- és melegburkolatok között.A korszerű technológiának köszönhetően a laminált padló tulajdonságai nagyon előnyösek, ennek köszönhetően a felhasználása is egyre növekszik. Minőségük javult, mintaválasztékuk pedig a kereslet növekedésével jelentősen bővült, így a laminált padlók ma már a legkedveltebb padlóburkolók közé tartoznak. A forgalomban kapható laminált padlóburkolók kopásállósága különböző.. Vékony szerkezete folytán ideális a padlófűtéssel ellátott helyiségek burkolására. Minőségi gyártásnak köszönhetően a laminált padlókra 15 – 25 év garancia érvényes.

Laminált padló a Kronotextől – Egyenesen Németországból

A padló a kezdőpontja minden egyes projektnek, ahol a személyre szabott belső környezet kialakítása a cél. A Kronotex laminált padlók széles választási lehetőséget nyújtanak mindenki számára. Ezek a laminált termékek egyedülálló esztétikai megjelenéssel bírnak és nem utolsó sorban egyedülálló minőséget biztosítanak. A széles dekorválaszték minden ízlésnek tartogat valami megfelelőt és testhezállót. Nem számít, ha a tökéletesen kidolgozott faanyagokat kedveled vagy inkább a kőhatású mintákat kedveled jobban egy kis autentikus érzéssel, a Kronotexnek van a legjobban elképzelhető és beépíthető laminált burkolatai bármilyen helységbe.

KRONOTEX MAMMUT PLUS D4726 laminált padló– extra széles laminált padlóburkolat

A legjobb és még én annál is több. Ez a KRONOTEX MAMMUT PLUS kollekció új divatjainak ígérete. Miközben ugyanazt a mesteri technikát mutatja be, mint az összes MAMMUT padló, ez az új vonal még nagyobb stílusválasztékot és még nagyobb tökéletességet kínál. Hihetetlen robusztussága és sokoldalúsága mellett a KRONOTEX MAMMUT PLUS D4726 laminált padló egyéb módon is emeli a szintet. Extra széles paneljei kiegészítik a MAMMUT család már létező, extra hosszú és extra erős változatait. A dekorok elcsábítanak az elegánsan hiteles, természetes fából készült megjelenésükkel, melyek otthonos vidéki stílusú kényelmet nyújtanak otthonának. Egy soros, fahatású laminált padló a KRONOTEX MAMMUT PLUS D4726 laminált padló termékcsaládjából. Felülete valódi fa optikai hatással bír. Extra széles laminált padló! Az első számú egyedekre alapozva, a MAMMUT PLUS a megszokottnál is autentikusabb hatást kelt, egy igen széles választékkal és még nagyobb tökéletességgel. A MAMMUT PLUS kilenc különböző mintázatot tartalmaz a MAMMUT kollekcióból extra széles változatban. Ezek a lenyűgöző barna és szürke színvilágú tölgy padlók igazán elegánsak és autentikus, természetes hatásúak. Hamisítatlan vidéki ház benyomását keltik otthonodban. Ezek együtt szinte bármilyen igény kielégítenek.

Ismerd meg a KRONOTEX ONLINE STÚDIÓ programot, ahol kipróbálhatod az általad kiválasztott laminált padlót, ehhez nem kell mást tenned, csak az alábbi linkre kattintani! http://floorstudio.esignserver1.com/gallery.doTulajdonságok

 

KOPÁSÁLLÓSÁG

AC5 10/33

VASTAGSÁG

10 mm

MÉRET

1845x244mm

FELÜLET

valódi fa optikai hatás

TECHNOLÓGIA

clickkes rendszer

https://www.facebook.com/parkettandwpc/