KRONOTEX Mega Plus D2869 laminált padló

KRONOTEX MEGA PLUS SENIA D2869


Természetes kőhatású laminált padló a Kronotex MEGA PLUS termékcsaládjából. Felülete valódi kő optikai hatást kelt. Laminált padlók elegáns megjelenéssel!

Kopásállóság: AC4 8/32

Kategória: .
Leírás

KRONOTEX MEGA PLUS SENIA D2869 laminált padló

A meleg padlóburkolatok, így a hagyományos fa- és a szalagparketták egy korszerű, és teljesen új termékkel, a laminált padlóval bővült, kb. egy évtizede jelent meg a piacon. Erős kopásállóságuk és széles színválasztékuk lehetővé teszi, hogy szinte minden helyiségbe megtaláljuk a megfelelőt. Az új termék 90%-ban faalapanyagú, s bizonyos átmenetet képez a hideg- és melegburkolatok között.A korszerű technológiának köszönhetően a laminált padló tulajdonságai nagyon előnyösek, ennek köszönhetően a felhasználása is egyre növekszik. Minőségük javult, mintaválasztékuk pedig a kereslet növekedésével jelentősen bővült, így a laminált padlók ma már a legkedveltebb padlóburkolók közé tartoznak. A forgalomban kapható laminált padlóburkolók kopásállósága különböző.. Vékony szerkezete folytán ideális a padlófűtéssel ellátott helyiségek burkolására. Minőségi gyártásnak köszönhetően a laminált padlókra 15 – 25 év garancia érvényes.

Laminált padló a Kronotextől – Egyenesen Németországból

A padló a kezdőpontja minden egyes projektnek, ahol a személyre szabott belső környezet kialakítása a cél. A Kronotex laminált padlók széles választási lehetőséget nyújtanak mindenki számára. Ezek a laminált termékek egyedülálló esztétikai megjelenéssel bírnak és nem utolsó sorban egyedülálló minőséget biztosítanak. A széles dekorválaszték minden ízlésnek tartogat valami megfelelőt és testhezállót. Nem számít, ha a tökéletesen kidolgozott faanyagokat kedveled vagy inkább a kőhatású mintákat kedveled jobban egy kis autentikus érzéssel, a Kronotexnek van a legjobban elképzelhető és beépíthető laminált burkolatai bármilyen helységbe.

KRONOTEX MEGA PLUS D2869 laminált padló– A laminált padlók kavalkádja

Nagyszerű minden szempontból: a MEGA PLUS kollekció laminált padlói nagy hangsúlyt fektetnek a szobák stílusos légkörére, erős és harmonikus benyomást keltenek a széles panelek különböző díszítésekkel. A KRONOTEX MEGA PLUS D2869 laminált padló ámulatba ejtenek a friss fa és klasszikus kőburkolat mintákkal. A végtelenül vonzó csempe dekorral a szobák simák és egyszerűek, szinte minimális stílusúak lesznek. A fa díszítőelemek melegséget és természetességet sugároznak, ideálisan kiegészítik a vidéki stílusú belső enteriőrt. A KRONOTEX MEGA PLUS D2869 laminált padló az extra nagy paneleknek hála gyors, költséghatékony telepítést tesznek lehetővé. Természetes kőhatású laminált padló a Kronotex MEGA PLUS termékcsaládjából. Felülete valódi kő optikai hatást kelt. Laminált padlók elegáns megjelenéssel! Nagyszerű minden szempontból: a MEGA PLUS kollekció laminált padlói nagy hangsúlyt fektetnek a szobák stílusos légkörére, erős és harmonikus benyomást keltenek a széles panelek különböző díszítésekkel.

Ismerd meg a KRONOTEX ONLINE STÚDIÓ programot, ahol kipróbálhatod az általad kiválasztott laminált padlót, ehhez nem kell mást tenned, csak az alábbi linkre kattintani! http://floorstudio.esignserver1.com/gallery.do

Tulajdonságok

KOPÁSÁLLÓSÁG

AC4 8/32

VASTAGSÁG

8 mm

MÉRET

1380x326mm

FELÜLET

valódi kő optikai hatás

TECHNOLÓGIA

clickkes rendszer

https://www.facebook.com/parkettandwpc/