KRONOTEX ROBUSTO D3571 laminált padló

KRONOTEX ROBUSTO TIMELESS OAK GREY D3571


Egy soros, fahatású laminált padló a Kronotex ROBUSTO termékcsaládjából. Felülete valódi fa optikai hatással bír. Tartós és robosztus laminált padlók!

Kopásállóság: AC5 12/33

Kategória: .
Leírás

KRONOTEX ROBUSTO TIMELESS OAK GREY D3571 laminált padló

A meleg padlóburkolatok, így a hagyományos fa- és a szalagparketták egy korszerű, és teljesen új termékkel, a laminált padlóval bővült, kb. egy évtizede jelent meg a piacon. Erős kopásállóságuk és széles színválasztékuk lehetővé teszi, hogy szinte minden helyiségbe megtaláljuk a megfelelőt. Az új termék 90%-ban faalapanyagú, s bizonyos átmenetet képez a hideg- és melegburkolatok között.A korszerű technológiának köszönhetően a laminált padló tulajdonságai nagyon előnyösek, ennek köszönhetően a felhasználása is egyre növekszik. Minőségük javult, mintaválasztékuk pedig a kereslet növekedésével jelentősen bővült, így a laminált padlók ma már a legkedveltebb padlóburkolók közé tartoznak. A forgalomban kapható laminált padlóburkolók kopásállósága különböző.. Vékony szerkezete folytán ideális a padlófűtéssel ellátott helyiségek burkolására. Minőségi gyártásnak köszönhetően a laminált padlókra 15 – 25 év garancia érvényes.

Laminált padló a Kronotextől – Egyenesen Németországból

A padló a kezdőpontja minden egyes projektnek, ahol a személyre szabott belső környezet kialakítása a cél. A Kronotex laminált padlók széles választási lehetőséget nyújtanak mindenki számára. Ezek a laminált termékek egyedülálló esztétikai megjelenéssel bírnak és nem utolsó sorban egyedülálló minőséget biztosítanak. A széles dekorválaszték minden ízlésnek tartogat valami megfelelőt és testhezállót. Nem számít, ha a tökéletesen kidolgozott faanyagokat kedveled vagy inkább a kőhatású mintákat kedveled jobban egy kis autentikus érzéssel, a Kronotexnek van a legjobban elképzelhető és beépíthető laminált burkolatai bármilyen helységbe.

KRONOTEX ROBUSTO D3571 laminált padló – Rendkívül tartós, robosztus laminált padló

 Ahol nagyon rugalmasnak és keménynek kell lenni. Pont, mint a ROBUSTO termékcsalád, mely tökéletes padló a szélsőséges használathoz. A nagy sűrűségű, 12 mm vastag farostlemezzel és az erősen kopásálló felületével megbirkózik mindennel. Még kereskedelmi célokra is ajánljuk. A CLICKES csatlakozó rendszer soha nem fog csalódást okozni semmilyen helyzetben, mivel kifejezetten arra fejlesztettek ki, hogy tartson a legnagyobb nyomás alatt.Egy soros, fahatású laminált padló a Kronotex ROBUSTO termékcsaládjából. Felülete valódi fa optikai hatással bír. Tartós és robosztus laminált padlók! Ha a teherbíró képesség prioritást élvez a padló megválasztásakor, akkor egyértelmű, mit kell választania: nevezetesen – KRONOTEX ROBUSTO D3571 laminált padló. A nagy sűrűségű, 12 milliméter vastag hordozólemezzel és a csúcsterhelésre kifejlesztett Clic rendszerrel a ROBUSTO a maximális ellenállást képviseli. Nem is beszélve a felületéről, amely nagyon ellenáll. Olyan padló, a amely évekig megőrzi eredeti szépségét, még akkor is, ha kereskedelemben használják.

Ismerd meg a KRONOTEX ONLINE STÚDIÓ programot, ahol kipróbálhatod az általad kiválasztott laminált padlót, ehhez nem kell mást tenned, csak az alábbi linkre kattintani! http://floorstudio.esignserver1.com/gallery.do

Tulajdonságok

KOPÁSÁLLÓSÁG

AC5 12/33

VASTAGSÁG

12 mm

MÉRET

1375x188mm

FELÜLET

valódi fa optikai hatás

TECHNOLÓGIA

clickkes rendszer

https://www.facebook.com/parkettandwpc/