WoodPlastic tömör WPC teraszburkolatok

A Cseh Köztársaságban előállított WPC teraszburkolatok az amerikai Strandex Corporation gyártási technológiájával készülnek, az optimális arányú és minőségi fa-műanyag összetétel garancia a kiváló minőségre és a tartósságra. A WoodPlastic tömör WPC teraszburkolatok teljesen tömör profilkialakítással rendelkeznek, így nagyobb igénybevételű helyszíneken is tökéletesen megállják a helyüket. További előnyük a légkamrás burkolatokkal szemben, hogy hosszanti vágásoknál is esztétikus él keletkezik.

  • Természetes megjelenés.
  • Tömör, anyagában színezett profil.
  • Széles színválaszték.
  • Akár 25 év garancia.
  • Terasz-, fal- és kerítésprofilok azonos megjelenéssel.
  • Környezetbarát, 100%-ban újrahasznosítható anyag.
  • Nem igényel semmilyen kezelést, nem csúszik, nem szálkásodik.

 

1. PREMIUM család:

– PREMIUM STAR teraszburkolat

A cseh WoodPlastic gyár Premium Star burkolatainak felülete barázdált, mely nem csak modern megjelenést nyújt, hanem a felület csúszásmentességét is növeli, így a STAR teraszburkolatok különösen ideálisak medencék környékére. Mérete: 23 x 137 x 4000 mm,                                          súlya: 3,40 kg/m.

Válaszható színek:

Teak

Palisander

Inox

Eben


– PREMIUM FOREST teraszburkolat

A cseh WoodPlastic gyár Premium Forest burkolatainak felülete faerezett, mely nem csak természetes megjelenést nyújt, hanem kellemes tapintást is biztosít. Mérete: 22 x 137 x 4000 mm, súlya: 3,30 kg/m.

Válaszható színek:

Cédrus

Teak

Palisander

Wenge

Inox

Ében


– PREMIUM FOREST PLUS teraszburkolat

A cseh WoodPlastic gyár Premium Forest Plus burkolatainak felülete faerezett, a Plus változatot a gyár két színkomponensből állítja elő, így még természetesebb hatást kelt, hasonlatosan a valódi fa megjelenéséhez. Mérete: 22 x 137 x 4000 mm, súlya: 3,30 kg/m.

Válaszható színek:

CédrusTeakMerbauPalisanderInox

– PREMIUM STYLE PLUS teraszburkolat

A cseh WoodPlastic gyár Premium Style Plus burkolatainak felülete sima, a Plus változatot a gyár két színkomponensből állítja elő, így még természetesebb hatást kelt, hozzájárulva a terasz természetes külső megjelenéséhez. Mérete: 23 x 137 x 4000 mm, súlya: 3,50 kg/m.

Válaszható színek:

Teak

Palisander

Inox

Premium Forest Palisander

Premium Stlye Plus Teak

Premium Star Palisander

Premium Forest Plus Teak


2. MAX család:

– MAX STAR teraszburkolat

A cseh WoodPlastic gyár Max Star burkolatainak felülete barázdált, mely nem csak modern megjelenést nyújt, hanem a felület csúszásmentességét is növeli, így a STAR teraszburkolatok különösen ideálisak medencék környékére. Az extra széles profilú Max formátum mérete: 23 x 195 x 4000 mm, súlya: 4,85 kg/m.

Válaszható színek:

Teak

Palisander

Inox

Eben


– MAX FOREST teraszburkolat

A cseh WoodPlastic gyár Max Forest burkolatainak felülete faerezett, mely nem csak természetes megjelenést nyújt, hanem kellemes tapintást is biztosít. Az extra széles profilú Max formátum mérete: 22 x 195 x 4000 mm, súlya: 4,50 kg/m.

Válaszható színek:

Cédrus

Teak

Palisander

Wenge

Inox

Ében


– MAX RUSTIC teraszburkolat

A cseh WoodPlastic gyár Max Rustic burkolatainak felülete természetes kialakítású, amely tökéletesen utánozza a régi fapadlókat. Az extra széles profilú Max formátum mérete: 22 x 195 x 4000 mm, súlya: 4,50 kg/m.

Válaszható színek:

Teak

Palisander

Wenge

Inox

Eben

Max Forest Inox

Max Star Cedrus

Max Rustic Palisander

3.TOP család:

– TOP RUSTIC teraszburkolat

A cseh WoodPlastic gyár Top Rustic burkolatainak felülete természetes kialakítású, amely tökéletesen utánozza az antik fapadlókat. Az erős, tömör járófelület úgy került kialakításra, hogy az úgynevezett átfedőprofil eltakarja a fugahézagokat, így szinte teljesen zárt teraszfelületet képez. Mérete: 22 x 140 x 4000 mm, súlya: 3,40 kg/m.

Választható színek:

Teak

Palisander

Wenge

Inox

Eben

Top Rustic Inox

Top Rustic Palisander

Top Rustic TeakTop Rustic Inox

4.AMBIENTE család:


– AMBIENTE STAR teraszburkolat

A cseh WoodPlastic gyár Ambiente Star burkolatainak felülete barázdált, mely nem csak modern megjelenést nyújt, hanem a felület csúszásmentességét is növeli, így a STAR teraszburkolatok különösen ideálisak medencék környékére. Az Ambiente Star burkolat projektre gyártott termék, ezért a minimálisan rendelhető mennyiség 170 m2/szín. Mérete: 23 x 137 x 3000 mm, súlya: 2,85 kg/m.

Választható színek:

Teak

Palisander

Eben

– AMBIENTE ART teraszburkolat

A cseh WoodPlastic gyár Ambiente Art burkolatainak felülete sima, rajzos, mely újszerű, modern megjelenést nyújt. Az Ambiente Art burkolat projektre gyártott termék, ezért a minimálisan rendelhető mennyiség 170 m2/szín. Mérete: 22 x 137 x 3000 mm, súlya: 2,85 kg/m.

Választható szín: 

Palisander

– AMBIENTE FOREST/RUSTIC 2 oldalas teraszburkolat

A cseh WoodPlastic gyár Ambiente Forest/Rustic 2 oldalas burkolatainak felülete az egyik oldalon faerezett, a másik oldalon antik fapadló hatását keltő rusztikus. Az Ambiente Forest/Rustic burkolat projektre gyártott termék, ezért a minimálisan rendelhető mennyiség 190 m2/szín. Mérete: 19 x 150 x 3000 mm, súlya: 3,40 kg/m.

Választható színek:

Cédrus

Teak

Palisander

Wenge

Inox

Ében

– AMBIENTE FOREST teraszburkolat

A cseh WoodPlastic gyár Ambiente Forest burkolatainak felülete faerezett, mely nem csak természetes megjelenést nyújt, hanem kellemes tapintást is biztosít. Az Ambiente Forest burkolat projektre gyártott termék, ezért a minimálisan rendelhető mennyiség 200 m2/szín. Mérete: 22 x 160 x 4000 mm, súlya: 2,90 kg/m.

Választható színek:

Teak

Palisander

Inox

– AMBIENTE RING teraszburkolat

A cseh WoodPlastic gyár Ambiente Ring burkolatainak felülete bordázott, mely nem csak modern megjelenést nyújt, hanem a felület csúszásmentességét is növeli, így a STAR teraszburkolatok különösen ideálisak medencék környékére.  Az Ambiente Ring burkolat projektre gyártott termék, ezért a minimálisan rendelhető mennyiség 200 m2/szín. Mérete: 22 x 160 x 4000 mm, súlya: 2,90 kg/m.

Választható szín: 

Wenge

WoodPlastic Prémium Forest WPC teraszburkolathoz elérhető angol nyelvű telepítési útmutató amit itt tekinthet meg!

facebook

Egy termék se felelt meg a keresésnek.