KRONOTEX ROBUSTO RUSTIC OAK D4731

KRONOTEX ROBUSTO RUSTIC OAK D4731


Egy soros, fahatású laminált padló a Kronotex ROBUSTO termékcsaládjából. Felülete valódi fa optikai hatással bír. Tartós és robosztus laminált padlók!

Kopásállóság: AC5 12/33

Kategória: .
Termékadatok

Termékadatok

Vannak olyan helyzetek az életben, amikor vastag bőrre van szükség. Ahol nagyon rugalmasnak és keménynek kell lenni. Pont, mint a ROBUSTO termékcsalád, mely tökéletes padló a szélsőséges használathoz. A nagy sűrűségű, 12 mm vastag farostlemezzel és az erősen kopásálló felületével megbirkózik mindennel. Még kereskedelmi célokra is ajánljuk. A CLICKES csatlakozó rendszer soha nem fog csalódást okozni semmilyen helyzetben, mivel kifejezetten arra fejlesztettek ki, hogy tartson a legnagyobb nyomás alatt.

Tulajdonságok

KOPÁSÁLLÓSÁG AC5 12/33
VASTAGSÁG 12 mm
MÉRET 1375x188mm
FELÜLET valódi fa optikai hatás
TECHNOLÓGIA clickkes rendszer

Leírás

Leírás

Vannak helyzetek az életben, amikor nem engedheted meg magadnak hogy elérzékenyülj. Hogy megbirkózz velük, erősnek és kitartónak kell lenned. Ez megmagyarázza, miért a ROBUSTO az ideális amikor stresszes helyzetekkel kell megbirkóznod. 12 mm-es vastagságának és igen ellenálló felszínének köszönhetően bármivel elbánik, ami rázuhan. Még a nagyon forgalmas, közösségi helyekre is kiválóan alkalmas a lerakása.

A könnyű, klikkelős kialakítása ellenére is tartós és ellenáll a nagy terhelésnek is. Az erő ezen felül remek kinézettel van kombinálva. A modern tölgy hatás, világos és sötét barna árnyalatokkal épp olyan megnyerő mint a mahagóni és mogyoró színű padlók. A ROBUSTO család is igen széles választékkal csábít.